Despre Noi

Broker Credite Bucuresti

Misiunea Noastra
Broker Credite Bucuresti, o echipa de profesionisti pregatiti sa te ajute oricand.
Echipa noastra intermediaza relatiile dintre clienti si institutiile bancare, oferind toate tipuri de credite : credite negarantate, credite garantare, refinantari, Prima Casa, Credit IMM etc, in functie de solicitarea si nevoia clientului. Misiunea noastra este sa venim in intampinarea clientului cu servicii de consultanta si solutii personalizate in functie de nevoile identificate impreuna. Expertiza acumulata de-a lungul activitatii echipei noastre ne recomanda si ne ajuta sa ne mentinem in top, intr-o piata aflata intr-o continua dinamica.


Te ajutam sa valorifici cea mai importanta resursa, timpul
Ne indreptam catre un viitor unde atat persoanele fizice cat si cele juridice, constientizeaza importanta unei resurse pretioase: timpul.
Suntem in continua miscare si imbunatatim metodele de creditare, transformand un proces de obicei lung, cu multe batai de cap intr-unul rapid, sigur si economic.

De ce sa alegi echipa noastra?
La ce sa te astepti cand apelezi la Broker Credite Bucuresti? Profesionalism, empatie si solutii personalizate indiferent de necesitatea ta financiara. De-a lungul timpului, am devenit experti in solutii eficiente. Ne bazam desigur, pe cativa asi in maneca:
  • paleta larga de variante de asigurare
  • creditare pe termen lung
  • leasing
  • sustinere in achizitia sau vanzarea unei locuinte

Echipa Broker Credite Bucuresti, o echipa cu viziune

Ne-am format o echipa, care desi este una tanara, experienta acumulata de-a lungul timpului ne recomanda si ne-a propulsat rapid in topul alegerilor clientilor de pe piata capitalei.


Stim cat de important este sa fim la curent cu noutatile din lumea financiara si sa ne adaptam serviciile si produsele oferite in functie de nevoia si solicitarea clientului.
Suntem motivati, determinati, onesti si nu am avut pana in acest moment o solicitarea din partea unui client care sa nu fie rezolvata. Intreaga activitate se bazeaza pe transparenta dar si pe asistenta continua pe care o oferim clientilor nostri.

Broker Credite Bucuresti

Valoare credite intermediate: peste 1 milion EURO

0 orase in tara

0 oferte de credite si solutii

0 brokeri de credite

Solicita detalii

whatsapp broker credite bucuresti phone